Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mustáros tarja sűlt zellerrel

Mustáros tarja sűlt zellerrel

Hozzávalók:

-2 szelet tarja
-Flekken fűszer
-Mustár
-Egy nagyobb fej zeller
-Karfiol
-Avokádó

Elkészítés:

A tarját kiklopfolom, majd megfűszerezem a Flekken fűszerrel és bekenem vékonyan mustárral. Ezután öntök rá egy kevés olajat.
A tarja szeleteket tepsibe rakom majd lefedem fóliával.
Ezután sütőbe rakom és 190 °C-on  50 percig sütöm lefedve, majd még 20 percig pirítom. Közben egyszer megfordítom a szeleteket.
 
Az zellert megtisztítom és vastag hasábokra vágom. Ezután bő forró olajban kisütöm.
Közben a karfiolt megfőzöm és az avokádót pedig megtisztítom és szeletekre vágom.
 
Amikor minden elkészült lehet találni.
 
Jó étvágyat hozzá!